«Я три роки тільки й чую, що Бурбак вивозить ліс». Нардеп прокоментував гучне затримання посадовця у Чернівцях

«Я три роки тільки й чую, що Бурбак вивозить ліс». Нардеп прокоментував гучне затримання посадовця у Чернівцях
Народний депутат Максим Бурбак обіцяє докласти зусиль для проведення публічного судового розслідування факту підкупу посадовця Нацполіції керівником Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Про це нардеп заявив сьогодні у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Зокрема, коментуючи вчорашнє затримання, він нагадав, що упродовж кількох років його звинувачують у незаконних оборудках у лісовій галузі, проте, за його словами, \”досі ніхто не звернувся з відповідними заявами до правоохоронних органів\”.

\”Три роки мені розказують, що я пиляю дерево, що я \”кришую\” цю \”тему\”. Я три роки кажу, що до неї нічого не маю – звертайтеся в правоохоронні органи, хай проведуть розслідування і покарають винних у тотальній вирубці дерев у Чернівецькій області. Хотілося би, щоб прокуратура замість показових шоу, учасниками яких є навіть деякі з моїх помічників, щось довели до суду. Прикро, але більше року пройшло після проведення операції з обшуками в лісгоспах, але нічого нема. Змінили вже і прокурора області…\”, – сказав Бурбак.

Він заявив, що керівництво управління захисту економіки та військової прокуратури провели \”блискавичну операцію стосовно виявлення хабарника\”.

\”Думаю, що у розслідуванні цих його корупційних зв’язків, Чернівецька обласна прокуратура таки долучиться і буде мати кращі результати, щоби було про що в Києві звітувати\”, – додав народний депутат.

Також Бурбак, коментуючи гучне затримання посадовця, заявив, що \”всі знали, що таке робиться в області у лісовій галузі\”.

\”Просто комусь хотілося реготати у Верховній Раді: \”Диви ж, на дурня все пишуть, що вокзал завалений лісом Бурбака, а я трохи собі \”попиляю\”. Скільки разів я говорив: \”Подайте в НАБУ, ГПУ, СБУ, хай розберуться з ситуацією!\”. Хто призначав Череватого на голову управління лісового господарства? Ванзуряк. (колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк, – авт.) Хто підписував подання на нього? Рибак! (колишній перший заступник голови Чернівецької ОДА, чинний нардеп від БПП Іван Рибак, – авт.)\”, – додав він.

\”Три роки я це слухав-слухав. Тепер я буду вимагати публічного відкритого судового розслідування\”, – сказав Бурбак.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях правоохоронці затримали керівника Чернівецького обласного управління лісового господарства під час спроби підкупу посадовця місцевої поліції.

peredplata