Бурбак розкритикував команду мера Чернівців: «Більшість їх – це люди Продана і Михайлішина»

Бурбак розкритикував команду мера Чернівців: «Більшість їх – це люди Продана і Михайлішина»Народний депутат Максим Бурбак розкритикував команду посадовців, які працюють під керівництвом Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, заявивши, що \”ці люди обсіли мера, свідомо перетворюючи його на англійську королеву\”.

Про це Бурбак заявив у понеділок у коментарі журналістам, пише molbuk.ua

Зокрема, політик, коментуючи звинувачення депутатів фракції \”Рідне місто\” щодо неосвоєння розподілених коштів бюджету виконавчою владою Чернівців, заявив про наявність \”строкатої команди\” у міського голови.

\”Виправдання на кшталт того, що кошти розподілені, а їх нібито не освоює виконавча влада, розраховані на \”простачків\”. У Олексія Павловича справді строката команда, у якій працюють представники Саакашвілі, Добродомова, Продана… Вони усі обсіли мера, свідомо перетворюючи його на англійську королеву\”, – сказав Бурбак.

Він зазначив, що більшість посадовців, які працюють у департаментах Чернівецької міськради – це \”люди Продана і Михайлішина\”.

\”Кивайте на себе, коли кажете, що мерія не освоює кошти. Це ж ви контролюєте освоєння цих коштів… Проаналізуйте, хто виконує роботи по ЖРЕПах – ті ж компанії, що працювали, коли вони були владою\”, – додав народний депутат.

peredplata