Лікарі-неврологи зі всієї України й іноземці відвідають «Буковинську школу невідкладної неврології»

Протягом 12-14 жовтня в Чернівцях за організації Лікарні швидкої медичної допомоги, Буковинського державного медичного університету та за участі Громадської організації «Асоціація сімейних лікарів Буковини» та фахівців європейського проекту «Ініціатива Angels» відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Буковинська школа невідкладної неврології».

Програмою конференції передбачено проведення чотирьох пленарних засідань з актуальних питань неврології, у яких візьмуть участь провідні неврологи та фахівці суміжних клінічних спеціальностей з Києва, Дніпра, Івано-Франківська, Ужгорода, Харкова, Вінниці, Львова та Чернівців, а також представників неврологічних шкіл Німеччини та Польщі. Загалом до участі у конференції зареєструвались понад 300 лікарів-неврологів з усіх регіонів України.

У рамках конференції відбудеться спеціалізований тренінг Ініціативи Angels – «Інсульт: від перших симптомів до stroke unit», розбір клінічних випадків з використанням симуляційної системи «Body Interact» та виставка провідних вітчизняних та іноземних фармацевтичних компаній.

Урочисте відкриття конференції відбудеться 12 жовтня о 13.00 в палаці «Академічний» за участі ректора ВДНЗ України «БДМУ», професора Тараса Бойчука, директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА професора Оксани Андрієць, головного лікаря ОКУ «Лікарня швидкої медичної допомоги», Заслуженого лікаря України Олександра Грушка.

Спеціалізований тренінг Ініціативи Angels «Інсульт: від перших симптомів до stroke unit» буде проведений 14 жовтня у конференц-залі ЛШМД. Початок о 9.30.
Запрошуємо працівників ЗМІ!

Довідка
Конференція проводиться в рамках організаційних заходів, присвячених 35-річчю з дня створення Чернівецької обласної комунальної установи «Лікарня швидкої медичної допомоги» та направлена на підвищення професійного рівня лікарів-невропатологів, лікарів загальної практики – сімейної медицини, лікарів-анестезіологів, реаніматологів шляхом наукової дискусії та професійних тренінгів.

peredplata