Поліцейські затримали серійного зловмисника, котрий «підчищав» чернівецькі квартири (ФОТО)

Поліцейські затримали серійного зловмисника, котрий «підчищав» чернівецькі квартири (ФОТО)Після черги скоєних крадіжок, уродженець Львівської області одразу поквапився залишити Буковинський край. Чоловік спробував повернутися до своєї домівки разом із викраденим майном. Однак, втекти від правоохоронців правопорушнику не вдалося

Упродовж одного місяця чоловік здійснив крадіжки з двадцяти квартир обласного центру. Крадій незаконно привласнив значну суму грошових коштів, документи та ключі від автомобілів, дороговартісні мобільні телефони та електронні пристрої, коштовності, різноманітні особисті речі та документи потерпілих. Загалом, сума викраденого сягає понад 200 тисяч гривень.
З’ясувавши, що зловмисник збирається виїхати за межі області, поліцейські вжили відповідних оперативних заходів. Завдяки своїм професіональним діям, правоохоронці виявили втікача у салоні рейсового автобусу, який вже прямував до міста Львова. Під час затримання працівники поліції вилучили у 42-річного львів’янина цифрову техніку, аксесуари до неї, електронні гаджети, гаманці та інші викрадені із квартир особисті речі. Також, поліцейські з’ясували, що зловмисник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в більшості за аналогічні злочини.
Поліцейські відкрили кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію було оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
На даний час проводяться заходи по встановленню причетності затриманого до вчинення інших злочинів на території Чернівецької області. Тривають слідчі дії.

peredplata