На Буковині судитимуть жінку, яка працює на бойовиків «ДНР»

На Буковині судитимуть жінку, яка працює на бойовиків «ДНР»Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно 26-річної жительки Донецької області, яка працює вербувальницею в незаконному збройному формуванні «11 Дунайсько-Єнакіївський полк 1 армійського корпусу народного ополчення Донецької народної республіки». Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Під час спеціального досудового розслідування, яке проводило УСБУ у Чернівецькій області за процесуального керівництва прокуратури, встановлено, що обвинувачена з 2014 року є членом так званої терористичної організації «ДНР» та брала активну участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України та працівників правоохоронних органів під Савур-Могилою, на території населених пунктів Ясинувата, Вуглегірськ, Дебальцеве, Шахтарськ, Піски, м. Авдіївка Донецької області та поблизу Донецького аеропорту.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч.1 ст.258-3 ( участь у терористичній організації) КК України. Наразі вона переховується від органів слідства і продовжує свою злочинну діяльність у лавах незаконного збройного формування.

peredplata