Мікроавтобус з підробленими номерами та контрабандні сигарети затримали на Буковині

Мікроавтобус з підробленими номерами та контрабандні сигарети затримали на БуковиніМікроавтобус «Фольксваген», який рухався з Молдови до України, затримали вчора близько обіду в пункті пропуску «Мамалига». Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Під час перевірки наданих документів, прикордонники виявили, що номер кузова автомобіля не відповідає зазначеним у реєстраційних документах. Транспортний засіб разом із водієм затримали. На громадянина Молдови, який був за кермом іномарки, складено відповідні процесуальні документи. Автомобіль разом із його власником передано представникам Національної поліції для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Мікроавтобус з підробленими номерами та контрабандні сигарети затримали на Буковині

А вже увечері того ж дня прикордонники відділу «Красноїльськ» запобігли спробі переправи майже 5 тисяч пачок сигарет. Володіючи випереджувальною інформацією, поблизу кордону з Румунією було затримано ящики, в яких порушники планували переправити тютюнові вироби марки «Марбле». В подальшому сигарети було передано представникам Національної поліції, а пошуки власників покинутого товару тривають.

peredplata