Буковинський \”КОРД\” отримав подарунок від аграріїв

За спільної ініціативи Першого Національного аграрного кооперативу, Чернівецької обласної ради та Чернівецької обласної державної адміністрації сьогодні, 24 листопада, відбулась передача мікроавтобусу Hyundai H1 Starex бійцям спецпідрозділу «КОРД» Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Буковинський "КОРД" отримав подарунок від аграріїв

Ключі від автівки буковинським поліцейським передав Андрій Гордійчук – засновник Першого Національного аграрного кооперативу, голова ради директорів холдингу Human Transparency Innovation. Про це повідомляє прес-служба облради.

Буковинський "КОРД" отримав подарунок від аграріїв

Так, за словами Андрія Гордійчука, сьогоднішня передача мікроавтобусу є спільною ініціативою Першого Національного аграрного кооперативу та крайової влади, спрямованої на покращення матеріально-технічної забезпеченості буковинських правоохоронців, які захищали незалежність і територіальну цілісність України на Сході нашої держави, а нині стали на захист законних прав та інтересів жителів Чернівеччини.

Передбачається, що найближчим часом Чернівецька філія Першого Національного аграрного кооперативу розпочне співпрацю із власниками індивідуальних селянських господарств у сфері заготівлі молока з метою його подальшої переробки на базі потужностей у Сторожинецькому районі області.

peredplata