Чернівчанин, який облив чоловіка бензином та підпалив, сяде за грати на 7 років

Чернівчанин, який облив чоловіка бензином та підпалив, сяде за грати на 7 роківАпеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію прокуратури та залишив у силі вирок суду першої інстанції, яким 39-річного чернівчанина засуджено до семи років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ст.121 ч.2 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Чернівецькою місцевою прокуратурою у суді першої інстанції було доведено, що 39-річний чернівчанин у травні 2017 року перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив суперечку із потерпілим, під час якої умисно облив його з пляшки бензином та підпалив запальничкою. Своїми діями зловмисник завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді опіків, від яких останній помер у лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівці.

Першотравневий районний суд м. Чернівці засудив 39-річного чернівчанина до семи років позбавлення волі, однак з таким рішенням суду він не погодився та оскаржив його до вищої інстанції.

Апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого та підтвердив, що визначене для нього покарання було справедливим.

peredplata