МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ «ЧЕРНІВЦІ» ВІДНОВИВ СПІВПРАЦЮ З АВІАКОМПАНІЄЮ «YAN AIR»

МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ «ЧЕРНІВЦІ» ВІДНОВИВ СПІВПРАЦЮ З АВІАКОМПАНІЄЮ «YAN AIR»

З Чернівецького литовища запустять туристичні авіарейси. Представники Авіакомпанії «Yan Air» вже побували у Чернівцях і на власні очі пересвідчились, який нині стан литовища. Сьогодні на брифінгу представники компанії «Yan Air»: Олександр Прудкий і Тарас Стригуненко, а також директор КП Міжнародного аеропорту «Чернівці» Борис Морський розповіли, що найближчим часом на Чернівецький аеропорт розширення горизонту туристичних напрямків.

Нагадаю, що два роки тому Чернівецький аеропорт припинив співпрацю з компанією «Yan Air» через не відповідність вимогам. Наразі аеропорт відновив робочі відносини з туристичною компанією, яка дала згоду на співпрацю. Тарас Стригуненко комерційний директор авіакомпанії «Yan Air» каже: «Зараз аеропорт повністю відповідає очікуванням на прийом повітряних суден, єдиною проблемою на сьогодні є те що злітна смуга поки що не готова до прийому великих літаків. Для того аби послугами користувалося більше пасажирів і це було економічно вигідно не лише пасажирам, а і туроператорам треба вирішити це питання». Також Тарас Стригуненко зазначив, що результат роботи аеропорту за два роки продуктивний, помітно зміни і до літа 2018 року вже планують запустити туристичні авіарейси.

МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ «ЧЕРНІВЦІ» ВІДНОВИВ СПІВПРАЦЮ З АВІАКОМПАНІЄЮ «YAN AIR»

Також у стінах Ратуші повідомили, що наразі ведуться переговори, щодо відкриття рейсів до Єгипту, гірськолижних курортів та Європи. Такі плани та перспективи хочуть запровадити в Чернівецькому аеропорті, але постає проблема зацікавленості туроператорів і модернізація взлітно-посадкової смуги литовища. Зробити злітну смугу доступною для літаків директор аеропорту КП Міжнародного аеропорту «Чернівці» Борис Морський обіцяє найближчим часом

peredplata