З молитвою до Трампа

З молитвою до Трампа
З молитвою до Трампа

Іван Мунтян, голова Чернівецької обласної ради, таки поїхав на молитву до Трампа з Альоною Гливко, депутаткою облради від ВО\”Батьківщина\”. А ще з собою вони привезли Любу Годнюк, депутатку облради від БПП\”Солідарність\”. яка вірою і правдою служила партії регіонів на посаді директора ТРК Буковина, та Віктора Мотуляка, депутата від „Нашого Краю”, котрий також не люстрований від часів ПР, де він служив начальником антимонопольного комітету на Буковині.

З молитвою до Трампа

З молитвою до Трампа

З молитвою до Трампа

світлини з сторінки ФБ Івана Мунтяна

Хтозна, що вони там на тій молитві роблять. Хіба від України Бог далі, ніж від Америки? Ні! Але американці мають таку традицію уже 66 років. Ніби вони там лобісти. І знову ж, для України ніякої користі з цього. Бо сніданок коштує від 15 до 150 тисяч доларів США. А ще переліт, проживання, харчування. За такі кошти, які витратили молитвувальники з Буковини, можна було б тиждень утримувати, годувати і набої придбати для цілої роти воїнів АТО.

Минулого року Іван Мунтян їхав до Америки з головою ОДА Фищуком та ще з двома депутатами. І треба ж такому статися, що саме у той час їхня колега Ольга Кобевко поїхала на Донбас. Везла воїнам необхідні речі, ліки і харчі. Там вона працювала у військовому госпіталі. Цього року знову у цей же час Іван Мунтян полетів до Америки, а Оля –знову на Донбас.

З молитвою до Трампа

Ось що вона написала тоді з АТО:

\”Молитовний сніданок на 0\” – турне мальовничою землею Донбасу. Для усіх чиновників та владників.
Ол-інклюзів!

В програмі туру: харчування за кошти українців, які ви ще не встигли вкрасти, екскурсії Авдіївкою, Мар\’їнкою, проживання в 5-ти зірковому бліндажі.
Трансфер з Чернівців безкоштовно! Особливо вигідні умови для членів Партії Регіонів, тушок і зрадників!\”

Р.S. Про «великий лобізм» і велику вигоду від сніданків і молитв в Америці написав наш колега з Києва Юрій Луканов. Він відреагував на те, як Юлія Тимошенко нібито виступала перед президентом Америки. Насправді, то було не так. Ось, що пише Луканов:
«Ви можете подивитися запис Тимошенко і запис сніданку за участю президента США і переконатися, що навіть зовнішньо оформлення залу відрізняється. Під час виступу Тимошенко нема на сцені столу з промовцями, серед яких був Трамп.
Зверніть увагу, що виступ колишньої прем’єрки починається з міркування про лідерські якості. І це не випадково. Вона виступала на так званому лідерському ланчі. Він, звісно, є своєрідним продовженням молитовного сніданку, але аж ніяк не є сніданком за участі президента США».
І, насамкінець, Іван Мунтян має інтерес їздити до Америки. Там проживають його батьки, брати і сестри, племінники і племінниці. Він їздить до них у гості.
А до кого їздить Альона Гливко, Люба Годнюк та ін..?

peredplata