Голова Чернівецької ОДА Фищук шукає Яценюка у Києві. І не знаходить

Голова Чернівецької ОДА Фищук шукає Яценюка у Києві. І не знаходить Днями в ефірі каналу ТВА губернатор Фищук заперечив інформацію газети «Час» про те, що він був у Києві та шукав там «дахування» для себе, своїх сватів і зятя. Не буду сподоблятися йому і за принципом «сам дурак» стверджувати протилежне. Є тільки одне невияснене питання: а чому Фищука не було на святкуванні дня народження Т. Г. Шевченка у Чернівцях?!
Чим далі, тим більше. Зараз губернатор Буковини уже офіційно відбув до столиці України. Навіть заради цього оформив відрядження. Окрім якихось там нібито державних справ, він пробує знову ж таки вирішувати справи «сім’ї». Тепер шукає шляхів і засобів для зустрічі з лідером партії «Народний Фронт» Арсенієм Яценюком.
Не вдається йому ця зустріч. Напевне, фронтовики добру пам\’ять мають. І не забувають Фищукові його політичні танцюльки довкола Козака та Аграрної партії України.
Тай загравання з Мунтяном та ВО «Батьківщина» не варто прощати багатовекторному губернаторові, який інтереси сім’ї поставив вище інтересів держави.
– Я йому не раз говорив, що інтереси держави повинні бути на першому плані, а сім’я уже за ними, – говорить голова фракції НФ у ВРУ Максим Бурбак. – Не прислухався губернатор. Тож нехай тепер сам собі проблеми вирішує.
Нагадаємо, у ЗМІ області та України останнім часом чимало було інформації про контрабандні оборудки та навколомитні схеми сватів і зятя губернатора. Сам Фищук навіть пробував тиснути на митників, аби проштовхувати власні інтереси та інтереси родичів. Потім була комплексна перевірка області. Потім сталася кримінальні справа, обшуки у сватів та доньки губернатора. І тепер проблеми…
Буковину починає лихоманити.
Аби не сталося бунту!

peredplata