Днями у Чернівцях відбулася вечірка-аукціон з відомими артистами та місцевими політиками

Днями у Чернівцях відбулася цікава вечірка. Там були і співали DZIDZIO, Пономарьов, Горбунов та інші (на світлині в глибині виступ Орлецького).


Були там падальщики-стерв’ятники пальчевського. Ті, хто з пальчевським ходив на вибори. А сам пальчевський-це офіцер ФСБ.
Серед цих пальчевських був Василь Орлецький з Лужан, Дмитро Козарійчук, голова Чернівецької районної військової адміністрації та інші. Трохи раніше він був у гіпсі. Бо “вломив” ногу тоді, коли Кабмін погодив його відставку. Вже справу затерли, кістки зрослися, відставку відставили.

Козарійчук, голова РВА

Що ж вони робили? Пили, їли, набувалися, слухали пісень і збирали гроші на ЗСУ на 82-у бригаду. Для цього влаштували аукціон, продавали, купували.
Гроші зібрали. Хоча й на дефіляду, артистам, за їжу і питво також чимало заплатили.
Але за кулісами цієї вечірки, де пили, гуляли, набувалися, співали не було видно хитрого бізнесмена з Заставнівщини Іллі Павлюка. Навіть і ті гроші, які зібрали на аукціоні він міг би сам зі своєї кишені видати. Отже заробив свого часу. Але швидше всього, ця вечірка буде мати велике і небезпечне продовження в Україні. На ній зароджувалася нова партія, яка піде на вибори Зеленського на вибори ”партії Зеленського”. Саме так і буде називатися партія Зеленського. І, як не дивно, опиратися вона буде на стерв’ятників пальчевського.
Можете увити собі, яку партію зараз готують нам на вибори?!
Як буде…
ЧАС покаже…

peredplata