На Буковину повернулись військові окремого гірсько-штурмового батальйону

На Буковину повернулись військові окремого гірсько-штурмового батальйону

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди повернення на постійне місце дислокації військової частини А3029 – окремого гірсько-штурмового батальйону, які відбулися 3 травня у Садгорі. «Чотири роки тому, у вікопомному дві тисячі чотирнадцятому році ваша військова частина народжувалась на Буковинській землі, як батальйон територіальної оборони. Про це інформує прес-служба обласної ради.

З того часу, перебуваючи на передньому краю збройної боротьби за незалежну, соборну Україну, ваша військова частина не раз демонструвала зразкову бойову виучку, відданість українському народові та військовій присязі», – підкреслив він у своєму вітальному слові, звертаючись до особового складу військової частини.

«Віднині жителі благословенного Буковинського краю перебувають під надійним захистом уславленого в боях з російськими загарбниками 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону!», – наголосив Іван Мунтян. Високопосадовець побажав українським воякам особистого щастя, міцного здоров’я, надійних ангелів-охоронців, незламності духу та нових перемог в ім’я відновлення миру та спокою на всій території України.

Згідно з розпорядженням uолови Чернівецької обласної ради кращим військовослужбовцям військової частини А3029, які проявили мужність та героїзм під час виконання завдань командування на Сході нашої держави, під оплески присутніх було вручено Почесні грамоти Чернівецької обласної ради.

peredplata