Які авто купували буковинці у квітні

Минулого місяця у Чернівцях та області зареєстрували понад півсотні нових автомобілі на суму 1, 6 мільйона доларів США.

Сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця становила 1,6 мільйона доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. 52 відсотки зареєстрованих у Чернівцях авто входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Ще 26% машин були дорожчими 35 тисяч. Середня вартість автомобіля в регіоні в квітні перевищила 31 тисячу доларів США.

Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше купували автомобілі марки Volkswagen. На Буковині зареєстрували 9 таких авто суму майже чверть мільйона доларів. Також у регіоні часто купували Toyota і Renault. Серед моделей лідером продаж став кросовер Toyota RAV4.

 

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів на суму 200 мільйонів доларів. Якщо порівнювати з квітнем минулого року, то витрати на покупки автомобілів стали більшими на 10%, а середня ціна по країні тепер становить 30 тисяч доларів США.

Нагадаємо, впродовж першого кварталу 2018 року в Чернівцях та області зареєстрували понад 150 нових авто, а сума покупок становила 5 мільйонів доларів.

 

peredplata