Дві гальби пива для Валерія Чинуша

На початку виборчої кампанії я зобов’язався виставити 2 гальби пива (“Наше пиво”) депутатові Чернівецької міської ради Валерію Чинушу.

Перше пиво велике з броварні “Наше пиво” (воно не “наше”, а Чинуша пиво) Валерію Миколайовичу буде виставлено у понеділок, після виборів за перемогу на 203 в. о. Георгія Мазурашу. Ще одне пиво можна виставити й самому переможцю. Але з огляду на те, що він не п’є пиво, воно буде випите мною за його здоров’я.

Пропоную усім українським патріотам вшанувати Мазурашу. Бо він єдиний в Україні зумів перемогти не тільки Опоблок (ОПЗЖ),  а й разом з ним Російську православну церкву, котрі виставили проти Георгія сина Банченського владики Михайла Жара.

Мазурашу був сильнішим. Він навіть “посмів” виграти у Жара на його полі – у Герці. Де за Георгія проголосувало вдвічі більше виборців, ніж за Жара. Таким чином в округу, де колись панувала Російська православна церква і партія регіонів журналіст, спортсмен Георгій Мазурашу отримав переконливу перемогу. До неї причетний і Валерій Чинуш, котрий не один рік веде непримириму боротьбу з комунізмом, московським патріархізмом і регіоналами. Тому пиво він заробив.

І друге маленьке пиво буде виставлено Валерію Чинушу за програш Миколи Федорука у Чернівцях. Бо, погодьтеся, задовго Микола Трохимович керував і містом, і чернівчанами. Від нього вже тут оскомина у всіх.

Отож, пиво буде випито за здоров’я тих, хто виграв і тих, хто програв.

Будьмо!

Петро Кобевко

peredplata