Буковинські аудитори виявили втрат на суму 878 тис. грн в Управлінні освіти Кельменецької РДА

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області під час ревізії в Управлінні освіти Кельменецької райдержадміністрації виявили порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 878 тис. грн.  Ревізія охопила період з 01.01.2015 по 31.05.2019.

Через завищення підрядними організаціями вартості та обсягів робіт з капітального ремонту приміщень закладів освіти управлінням освіти зайво витрачено 470 тис. грн.

Виявлено факти оплати за роботу за сумісництвом 7 працівникам закладів освіти, які за основним місцем роботи займають керівні посади, через що всупереч законодавству використано 216 тис. грн.

Крім того, аудитори виявили нецільове використання бюджетних коштів на 82 тис. грн, недоотримання доходів установою та районним бюджетом на 49 тис. грн, зайвих витрат, пов’язаних з оплатою праці та сплатою єдиного соціального внеску, на 58 тис. грн.

Завдяки вжитим заходам під час ревізії забезпечено усунення виявлених порушень на 470 тис. грн.

До об’єкта контролю застосовано заходи впливу за порушення бюджетного законодавства, матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.

 

 

Управління Західного офісу Держаудит-служби  в Чернівецькій області.

peredplata