Поліцейські Хотинщини встановлюють обставини наїзду на пішохода

У Рукшині водій допустив наїзд на місцеву жительку. За вказаним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Хотинської центральної лікарні. Медичний працівник повідомив, що у приймальне відділення була доставлена жінка із видимими тілесними ушкодженнями, ймовірно отриманих унаслідок ДТП.

Співробітники Хотинського відділення поліції встановили, що 25-річний водій «Peugeot Partner» рухаючись у напрямку міста Хотин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив наїзд на 39-річну жительку села Рукшин.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди з струсом головного мозку та численними забоями потерпілу було доставлено до районної лікарні.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata