На Сторожинеччині чоловік вбив дружину і маленьку донечку

Поліцейські затримали жителя Сторожинеччини за скоєння подвійного вбивства.

 

Сьогодні, 12-го березня, вранці до поліції зателефонував 38-річний житель села Заволока Сторожинецького району. Чоловік повідомив, що вбив свою дружину та малолітню дитину.

Фото (зараз ще додамо відео) за посиланням https://cutt.ly/ltsNCv3

Для перевірки інформації Ситуаційний відділ обласного управління Нацполіції негайно скерував за вказаною адресою роту поліції особливого призначення. На місці події поліцейські знайшли тіла жінки й дівчинки, встановили особу заявника та затримали його.

На місце злочину виїхало керівництво і слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Сторожинецького відділу поліції й експерти-криміналісти.

Правоохоронці з’ясували: перебуваючи в будинку за місцем проживання, чоловік сокирою зарізав 36-річну дружину та задушив 1,5 річну доньку. Чому так вчинив – пояснити не може.

Зараз поліцейські оглядають місце події, опитують зловмисника і можливих свідків та очевидців злочину.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками пунктів 1 та 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєння подвійного вбивства затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata