Суд засудив а потім відпустив чернівчанина, який вдарив чоловіка

Засудили 20-річного чернівчанина, який вдарив чоловіка за відмову надати запальничку.

 

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 20-річного чернівчанина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченихч.2 ст.126 та ч.1 ст.185 КК України (умисне завдання удару, вчинене групою осіб, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, та крадіжка).

Так, у серпні минулого року,близько 23-30 год., раніше не судимий чоловік, перебуваючи по вул.Синагоги у м.Чернівці, спільно з іншою особою, маючи на меті прикурити сигарету, зупинили потерпілого і у ході розмови, коли потерпілий відмовив у наданні запальнички, нанесли останньому декілька ударів.

Крім того, обвинувачений викрав мобільний телефон потерпілого який, випав з кишені його куртки після падіння на землю від завданого фізичного болю, спричинивши своїми протиправними діями матеріальної шкоди потерпілому на суму 500 грн.

У ході судового розгляду чоловік повністю визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому. 

Суд , врахувавши усі обставини та особу винного, призначив 20-річному чернівчанину покарання у виді 2 років обмеження волі та на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання з однорічним іспитовим строком.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

Чернівецька місцева прокуратура.

 

 

 

 

 

peredplata