Чернівчанин за крадіжку сяде на 4 роки

Чернівецький апеляційний судпідтвердив законність та справедливість вироку Першотравневого районного суду м.Чернівці, яким 38-річного мешканця Чернівців визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно).

Так, у травні2019 року раніше судимий чоловік, під час іспитового строку, перебуваючи на ринку, що по вул. Зеленій у Чернівцях, викрав з сумочки мобільний телефон потерпілої, після чого місце злочину покинув, а викраденим розпорядився на власний розсуд, чим спричинив їй матеріальної шкоди на суму майже 5 тисяч гривень.

У ході судового розгляду обвинуваченийвину свою не визнав, проте суд, дослідивши усі докази по справі, визнавобвинуваченого винним у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення та призначив покарання, у виді чотирьох років позбавлення волі, частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком суду.

Не погодившись з таким рішення суду, обвинувачений подав апеляційну скаргу, в якій просив скасувати вирок суду першої інстанції та виправдати його. 

Колегіясуддів Чернівецького апеляційного суду прийшла до висновку, що апеляційна скарга обвинуваченого є безпідставною, а вирок Першотравневого районного суду м.Чернівці– законним, справедливим та обґрунтованим, а тому залишила апеляційну скаргу обвинуваченого без задоволення».

peredplata