П’яний буковинець побив поліцейського

Слідчі Шевченківського відділення поліції з’ясовують обставини нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. Буковинцю, який вчинив це кримінальне правопорушення, загрожує до п’яти років позбавлення волі.

На спецлінію “102” надійшло повідомлення про порушення тиші в одному з будинків Чернівців. Приїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що 32-річний буковинець намагався силою потрапити до помешкання своєї цивільної дружини. Правоохоронці склали на нього протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушник продовжував поводити себе агресивно, не реагував на зауваження поліції. Чоловік відмовився від перевірки алкотестером. Під час спілкування останній ударив поліцейського, завдавши йому тілесних ушкоджень.

На місце події приїхали слідчі Шевченківського відділення поліції та Інспекція особового складу  УКЗ ГУНП, які задокументували факт нанесення тілесних ушкоджень правоохоронцю. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

peredplata