Чернівчанин, який влаштував дебош у притулку для тварин, отримав покарання

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 57-річного чернівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Про це інформує  Чернівецька місцева прокуратура.

Так, у березні поточного року, раніше не судимий чоловік, прибув до приміщення МКП «Центр стерилізації тварин» з наміром віднайти собаку доньки. Виявивши її там, обвинувачений, ігноруючи факт знаходження його в комунальній установі у вихідний день, з метою негайно і самовільно повернути собаку без дотримання встановленого порядку, вступив в суперечку з фельдшером, схопив його за комір одягу та кинув на лавку, завдавши фізичного болю.

Після цього,  обвинувачений вирвав двері до приміщення, де зберігалась собака, самовільно і демонстративно забрав її з собою, виламавши ногою вхідні двері МКП «Центр стерилізації тварин», спричинивши підприємству матеріальну шкоду на загальну суму 3000 грн.

У ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро розкаявся у скоєному

Суд призначив чоловікові покарання у вигляді одного року обмеження волі та на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання з однорічним іспитовим строком.

 

 

peredplata