Українка звинуватила прем’єра Косово у тому, що він тримав її у гаремі

Українка звинуватила прем’єра Косово у тому, що він тримав її у гареміУкраїнка звинувачує прем’єра Косова Хашіма Тачі в тому, що той має гарем і рабів з різних країн, зокрема з Росії і Катаю.

Таку інформацію поширила Македонська інформаційна агенція MINA з посиланням на українську жінку, яка нібито утекла з цього гарему і бажає залишатися неназваною.

За її словами, 52 раби обслуговують не лише самого прем’єра, а й інших політиків та бізнесменів.

Гарем знаходиться на перехресті вулиць Shaip Spahija та Bedri Shala у підвалі великого будинку, спеціально розробленого для того, щоб слугувати як гарем.

\”Ніхто з дівчат не був з Косова, були кілька з Балканських країн, близько 10 з Росії, одна з Камеруну і дві жінки з Китаю\”, – розповіла українка, яка бажала, щоб її називали Н.М.

Вона повідомила, що в будівлі є кілька віп-приміщень, де Тачі та його друзі мали оргії.

\”Більшість людей, які приїжджали сюди – старші, дуже мало молодших. Багато з них – міжнародні дипломати, включаючи офіцерів з місій EULEX та KFOR\”, – розповіла вона.

\”Дівчатам не дозволено говорити \”Ні\”. Одну з дівчат звали Долорес з Колумбії, вона висловилась проти умов під час нашого обіду в кафетерії. Її застрелив тіло охоронець Тачі\”, – розповіла українка.

Вона також розповіла, що була з Тачі лише раз, коли він прийшов до гарему \”під кайфом\”.

Українка дала інтерв’ю багатьом балканським газетам. Вона розповіла, що дуже важко утекти з того гарему, але їй допоміг чеченець, який охороняв ту територію.

Джерело

peredplata