Капець…

Капець...Кожен новий день приносить щось нове – як радість, так і смуток чи розчарування. І великий біль за наше сьогодення, що не приносить для моєї України нічого доброго. Країну покидають її кращі сини та дочки. Створені на крові, поті та горбу українця матеріальні блага знищуються та перетікають до вибраного відсотка наших чи не наших громадян. І жодної перспективи не видно.

А тут ще сніг на голову. І те пропустив би, але увечері боляче впав. Не на дорозі чи тротуарі – з дивану! \”Viasat\” кудись зник (за що плачу?), то з \”ящика\” віщав не TВI, а чернівецький канал ТВА. В новинах знову \”блєсталс\” секретар міськради. Після його слів, що його (міська) влада зі стихією справилась на тверду \”четвірку\” я і впав… І вже на підлозі добило: вина у всьому казначейства. Тільки якого? Міського, обласного чи держказначейства, що виконує вказівки уряду, яким керує… Президент. То що, наш секретар звинуватив Президента в тому, що область не отримала кілька вагонів солі? Небачене досі зухвальство члена ПР!

Правда, він оговорився, що сіль була. Тільки не пояснив, чому тільки в районі ратуші її використали. Так і невідомо, чому солі немає по дорогах околиць міста та області і автошляхи перетворились на \”маглівниці\”. Зате як радісно світились обличчя губернатора і секретаря, коли вони розказували, скільки радості приніс буковинцям сніг, особливо дітям. І ні слова про зниження рівня води в річках області через вибір гравію від Мамалиги до Селятина… І чому ті імпортові \”хюндаї\”-копачі не залучені на боротьбу зі стихією.

Соромно за незалежні ЗМІ (правда. зрозумів, що пан Забродський ще директор ТВА і шиш нью-засновникам), що не пустили до ефіру думку народу про роботу влади під час місячних, перепрошую, \”місячної норми опадів у вигляді снігу, без вітру і морозу\”. Поки що… без морозу.

Зима – чудова пора року. Сніг розтане. Морози вдарять. Прийдуть нові вибори і посипляться доляри на бідного виборця. Чому бідного? Бо…

Микола МАЛЯРЧУК,

персональний блог на порталі БукІнфо (с)

Джерело БукІнфо

peredplata