Назар Горук:\”Якщо Рибака оберуть спікером, то Папієва відішлють у відставку з голови Чернівецької ОДА\” ДОПОВНЕНО

Назар Горук:"Якщо Рибака оберуть спікером, то Папієва відішлють  у відставку з голови Чернівецької ОДА" ДОПОВНЕНОПРИПУСКАЮ, що якщо першого заступника голови партії регіонів Володимира Рибака оберуть спікером то відставка Голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва не за горами. Це буде наслідком недопущення Івана Семенюка – близького друга Рибака на \”Свободівський\” Новоселицький (румунський) округ. Цікаво, що Рибак є також близьким другом Миколи Федорука. Чи проголосує за нього опозиціонер Федорук? Чекаємо цікавих подій !!!

Фракція Партії регіонів запропонувала на посаду голови Верховної Ради кандидатуру першого заступника голови партії Володимира Рибака.

Таке рішення прийнято на зборах членів фракції Партії регіонів, яке проходить у кіноцентрі \”Зоряний\”, повідомляє прес-служба партії.

Раніше таку кандидатуру на роль спікера озвучувало джерело

Крім того, фракція Партії регіонів одноголосно підтримала кандидатуру Олександра Єфремова на посаду голови фракції ПР у Верховній Раді VІІ скликання.

Також фракція \”регіоналів\” одноголосно підтримала кандидатуру голови партії Миколи Азарова на посаду прем\’єр-міністра.

peredplata