У Новоселиці упіймали злодія, який грабував пенсіонерок

У Новоселиці упіймали злодія, який грабував пенсіонерокНа Буковині співробітники Новоселицького райвідділу затримали грабіжника пенсіонерок. Ним виявився 25-річний житель Сторожинецького району.
До міліції звернулася 72-річна жителька села Костичани із заявою про те, що напередодні до її домівки зайшов хлопець просити милостиню. Коли жінка дістала гаманець, молодик почав їй наносити удари, після чого відібрав гроші та мобільний телефон і втік з місця події.

У ході проведення комплексу першочергових заходів дільничним інспекторам міліції та працівникам карного розшуку райвідділу вдалося встановити особу причетного до скоєного правопорушення. Молодик вже не вперше порушив закон, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу.

Наразі розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфікують за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також встановили причетність чоловіка до вчинення аналогічного злочину у сусідньому селі. Жертвою також виявилася жінка похилого віку, яку він пограбував за такою ж схемою.

Міліція застерігає громадян: щоб уникнути подібних злочинних посягань, будьте особливо обережними при спілкуванні з незнайомцями. Ні в якому разі не впускайте малознайомих до свого помешкання.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

peredplata