У Чернівцях в Центральному парку укладали тимчасові шлюби

У Чернівцях в Центральному парку укладали тимчасові шлюбиЦьогорічний День святого Валентина з особливим розмахом відсвяткували на території Центрального парку ім. Шевченка. Святкове дійство розпочалось о 16.00 біля скульптурної композиції «Серце кохання». Організаторами заходу були відділ у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та управління Центрального парку культури та відпочинку.
У рамках розважальної програми «День закоханих сердець» кожен охочий міг стати переможцем різноманітних конкурсів, насолодитись виступами відомих чернівецьких виконавців, або ж взяти участь в урочистій фотосесії.
Вже доброю традицією стало запрошувати на свято молоду пару, яка одружилися саме 14 лютого. В цьому році це – Христина та Роман Пукальські.
Родзинкою свята стало подружжя Петра Дмитровича та Регіни Станіславівни Істратій, які нещодавно відсвяткували «золоте весілля».
Великою популярністю користувався імпровізований РАЦС, де всі бажаючі могли стати умовно одружитися. Новоспеченим «молодятам», а таких було біля 70 пар, Студентський Парламент видавав свідоцтво про реєстрацію шлюбу терміном на три дні. Незважаючи на умовність цієї реєстрації тимчасові сімейні пари отримали безліч позитивних емоцій.
Зауважимо, що окрім святкувань і конкурсів, організатори заходу не забули й про соціальні проблеми. На території парку діяв мобільний центр профілактики та боротьби зі СНІДом, де будь-хто міг анонімно перевіритись на наявність захворювання.

Джерело: Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міськради

peredplata