Козаків, які переймаються іміджем влади у Чернівцях та бояться провокацій і сутичок, нардеп Бурбак запросив разом заявити «Геть злочинну банду»

Козаків, які переймаються іміджем влади у Чернівцях та бояться провокацій і сутичок, нардеп Бурбак запросив разом заявити «Геть злочинну банду»З подивом прочитав повідомлення прес-служби Чернівецької міської ради, що керівники обласного відділення Українського фонду соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів збройних сил та обласної організації політичної партії «Козацька Українська Партія» скасували заплановані ними масові заходи на 30 березня.

Влада шукала будь-які підстави не дозволити мітинг опозиційних сил під вікнами Ратуші. Тепер зрозумівши, що тисячі людей все одно вийдуть на акцію «Вставай, Україно!», ці організації вирішили свій мітинг перенести на невизначений час, оприлюднивши дуже «серйозну» причину. Вони впевнені, що «опозиціонери готують ряд провокацій та сутичок, спрямованих на дискредитацію та погіршення іміджу органів крайової влади та місцевого самоврядування» та впевнені, що «можливі сутички між агресивно налаштованими молодиками-опозиціонерами з ветеранами Збройних Сил».

Чия творча уява спродукувала такий висновок, наразі невідомо, але ми запрошуємо на Всеукраїнську акцію протесту «Вставай, Україно», яка відбудеться на Центральній площі міста, і військовослужбовців, і ветеранів, і козаків. Козаки завжди були на передньому краї боротьби українського народу за визволення та незалежність. Тому будемо раді бачити їх в своїх рядах з лозунгами в руках «Геть злочинну банду». А потім ми залюбки приєднаємось до їхніх акцій на інших площах міста, які вони анонсували.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради, нагадаємо, оприлюднив 29 березня, 2013 о 16:15 інформацію такого змісту \”Заходи з нагоди 69-ї річниці визволення Чернівців, заплановані Українським фондом соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів збройних сил і «Козацькою Українською Партією», перенесено у зв’язку з можливми провокаціями\”

До Чернівецької міської ради сьогодні, 29 березня, надійшли листи від Чернівецького обласного відділення Українського фонду соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів збройних сил і Регіональної у Чернівецькій області партійної організації політичної партії «Козацька Українська Партія» про те, що заплановані ними на 30 березня масові мітинги відміняються.

Керівники вищезазначених організацій пояснили це «уникненням можливих сутичок між агресивно налаштованими молодиками-опозиціонерами із ветеранами Збройних Сил» та тим, що «опозиціонери готують ряд провокацій та сутичок, спрямованих на дискредитацію та погіршення іміджу органів крайової влади та місцевого самоврядування».

Про дату та місце проведення запланованих раніше вітальних масових мітингів Українського фонду соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів збройних сил і Регіональної у Чернівецькій області партійної організації політичної партії «Козацька Українська Партія» буде повідомлено цими організаціями додатково.

Раніше ми повідомляли Чернівецька влада пробує зірвати мирну ходу і мітинг у рамках загальноукраїнської акції «Вставай, Україно!»

Джерело

peredplata