Тушок треба позбутися і у Києві, і у Чернівцях

Тушок треба позбутися і у Києві, і у Чернівцях

Подивився відео, як сніжками кидають у депутатів і депутаток. Ніяк не можу підтримати \”чистоплюйских\” збурень. На мітингу народного гніву , такі закони жанру. А від спостереження того як сніжками б\’ють по лисині Табалова – взагалі відчув задоволення. Є таки в Україні політична відповідальність.

А що депутати і депутатки наївно вважають, що вони не на війні? І їх життю нічого не загрожує? Згадали що вони милі і слабкі жінки? Нічого робити з себе наївних дур. Як ті, що на свої машини ліплять значок з туфель. Як ніби правила дорожнього руху не для всіх однакові. Як ніби машина жінки не так боляче задавить пішохода. Або в аварії вона не так сильно пошкодить вашу. Це споконвічне жіноче: мати як чоловік, а розплачуватися по жіночі. А де ж гендерна рівність? За кермом авто немає жінок – є водії. Немає в політиці жінок – є політики. І тут небезпечно. У країні де політики працюють тільки на особистий добробут і так неприкрито зневажають народ, в країні з тотальною корупцією і чиновничиим беззаконням, в країні з таким розривом у рівні життя між тими, хто при владі і тими, хто внизу – обурений виборець може взятися не тільки за сніг, але і за каміння, пляшки із запальною сумішшю або за арматуру. А іноді і за гвинтівки. Або Єгипет, Туніс, Лівія, Сирія – це урок не для наших \”еліт\”?
Вони не знали? Тоді навіщо вони пішли в політику? І виходити з Ради треба було \”городами\”, таємно і з охороною. А не на шпильках і в норкових шубках крізь натовп мітингувальників. Або хтось вірить що ці милі жінки в політиці, щоб забезпечить нам загальне щастя, а народ, сволота, не зрозумів і сніжками по морді? Великі прибутки – великі ризики.

Але найбільше здивував каналізатор ідей Ляшко. Йому сніжок потрапив не в спину. Він отримав прямо в око. І, здавалося б, ось хто повинен обурено написати про провокацію і особисту змову проти нього. Але хлопець явно занае толк в контрэнерционном підході.
Ось його відповідь: \”Верховна Рада заслуговує, щоб її очистити закидали, а не тільки сніжками. Із задоволенням спостерігав перелякані особи регіоналів, які втекли через підземний хід. А я з людьми, внаслідок чого мені дісталося. Але мені не шкода себе, і Ви мене не шкодуйте. Тому, якщо люди готові до радикальних дій – це гарна тенденція до того, що наша країна буде інша, крок за кроком зростає сильне громадянське суспільство. І я готовий не шкодувати своє здоров\’я заради радикальних змін\”
Не люблю Ляшко. Але не можу не визнати – хороша відповідь. Вчіться.

Сергій Гайдай

peredplata