«Зняти з проїжджої частини бетонні блоки та інші шлагбауми»: Геращенко закликав розвантажити дороги і прибрати блок-пости.

Треба пришвидшити рух на дорогах України і організувати роботу блокпостів.

Про це на своєму Фейсбуці написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“У перші дні після зрадницького вторгнення РФ та призову до озброєння по Україні силами місцевої ТРО почали встановлювати пункти пропуску. Силами ОТГ в багатьох місцях автошляхи перекрили бетонними блоками.
Але тепер, коли бліцкриг нацистського диктатора провалився, треба організувати роботу блокпостів. Особливо це стосується головних транспортних артерій, які ведуть від країн ЄС до боротьби з Києвом”, – написав Антон Геращенко.

Геращенко зазначив, що через раптову появу блокпостів та бездумне перекриття доріг бетонними блоками та іншими шлагбаумами, в перші дні війни створилися величезні затори.

“У зв’язку з тим, що Україна зараз повністю перекрита від моря, дороги стратегічно важливі для пересування військових, продовольства та пального! Тому найважливішим завданням сьогодні є регулювання роботи блокпостів на основних автошляхах. Їх не повинно бути на входах та виходах майже кожного українського містечка центральної, півдні та західної України”, – пояснив Антон Геращенко.

Він звернувся до членів підрозділів територіальної оборони і попросив виконати вимоги військового командування та поліції щодо регулювання роботи пунктів пропуску.

“І, перш за все, зняти з проїжджої частини бетонні блоки та інші шлагбауми, які необгрунтовано затримують рух”, – закликав Геращенко.

peredplata