Росія знову у вогні: у Пермі спалахнуло на будівництві авіатехнікуму

У Росії практично ані дня не минає без масштабних пожеж. 8 травня чорним димом вкрило небо у Пермі. Кажуть, що горить будова – на місці майбутнього авіатехнікуму.

Про масштабну пожежу повідомили у місцевих російських телеграм-каналах, інформує 24 канал. Що саме стало причиною займання – наразі невідомо.

Чорний дим підійнявся вгору на десятки метрів. Його видно було з різних районів міста. Людям це не заважало гуляти та знімати пожежу на фото та відео. Зі світлин видно, що полум’я охопило недобудовану споруду. На місце прибули пожежні машини та працівники МНС.

Згодом місцеві жителі повідомили, що вогонь погасили, проте жодних фотодоказів цього не оприлюднили.

У Росії – великі пожежі у Красноярському краю

Зазначимо, що поки техніку МНС стягнули на територію України для участі у бойових діях, у Красноярському краю тривають пожежі у 16 населених пунктах. Вогонь охопив понад 200 будівель у містах та селах.

Великі лісові пожежі активно поширюють потужні пориви вітру. У російських пожежників не вистачає особового складу, аби впоратись зі стихією. В регіоні змушені відключати електроенергію, окрім критичної інфраструктури. З населених пунктів, які перебувають під найбільшою загрозою, евакуйовують населення.

Джерело: https://24tv.ua

peredplata