Буковина втратила ще одного Героя

Буковина втратила ще одного Героя

Не стало ще одного Героя з Буковини – Віктора Кожокара, про це повідомляють рідні та друзі захисника у соцмережі Facebook.

Зокрема, про загибель бійця написала буковинка Єлена Горбата:

“Сьогодні тебе не стало.. Віктор Кожокар помер героєм України!!! Загинув у самому пеклі… Страшний біль і невимовний жаль. Вся наша сім‘я обливається сльозами і ніхто не вірить, що тебе більше немає з нами. Я навіть намагалась додзвонитися і писала тобі повідомлення у всіх можливих месенджерах: “А давай насмажимо відбивних і купимо твій улюблений торт?”. Проте ти так і не відповів…

Більше не буде гори цукерок вдома для малечі, не буде поїздок в Мигове з твоїм улюбленим коктейлем, ми більше не будемо сидіти у вітальні і грати з дітьми в ігри.. І ти не поведеш мою доньку у перший клас, а ви так старанно вчили з нею букви. Нам так тебе не вистачає!!!!

Наша опора, найбільша любов і підтримка моєї мами, найкращий дружбанчик моєї доньки, а ще просто неймовірно добра і весела людина… Спочивай з миром. Світла пам’ять тобі, Вітюшка”.

Про Героя написав також етнограф, журналіст Микола Шкрібляк:

“Віктор Кожокар. Імена воїнів світла – полеглих Героїв України – навічно з нами. Пом’янімо й помолимося за них”, – написав він.

Джерело:  телеканал Чернівці 

peredplata