У перервах між розбазарюванням гуманітарної допомоги буковинська влада і політики піаряться на війні і на смертях героїв

У перервах між розбазарюванням гуманітарної допомоги буковинська влада і буковинські політики піаряться на війні, піаряться на крові, на смертях героїв.

Сьогодні буковинські сайти рясніють заголовками про те, як “слуга народу” відвезла допомогу на Донбас, а інша слуга, яку перед війною підловили на тому, що хапала землю, контейнери на ринку, пільги і т. д. тепер роздає допомогу, а народний депутат Мазурашу придбав дві свині захисникам, а слуга Другановський поїхав з гумвантажем на батьківщину президента до Кривого Рогу, а заступники міського голови Зозуляк і Тимофійчук придбали 20 бронежилетів і 15 шоломів, а Осачук розповідає про якийсь автомобіль, придбаний за його сприяння і показує фото, де зустрічає танк який захопили наші захисники на сході і піариться на цьому танку, а Клічук їздить десь на фронт до 80-ї бригади і фотографується з воєнними, а Бойко взагалі всім, допомагає все роздає, всім все дає і дорослим і дітям.

Та що ж це таке?

Перестаньте, чорти, піаритися на святих речах.

Беріть приклад з капелана Василя Гасинця. Він щотижня їздить на фронт возить воїнам продукти, ліки. Він добрим словом порадить. І нікому про це не розповідає.

Замість того, щоб піаритися, краще у той час, як отець Василя їздить на фронт, зробіть дорогу по вулиці Капеланській до церкви, в якій служить отець. Щоб не розбивав автомобіль, який потрібний йому і воїнам, щоб люди не ламали ноги по ямах на вулиці, коли йдуть до церкви. І не треба буде вам піаритися.

Люди побачать, Бог знає, спасибі скажуть. 

peredplata