Астролог Влад Росс передбачив жорстку “м’ясорубку” у війні з Росією

Український астролог Влад Росс зробив прогноз для України на найближчий час і з’ясував, що на нас чекає вже цієї осені і що буде з російськими окупантами.

Зараз багато експертів лякають новинами про те, що літо – це демо-версія осені. Мовляв, що з вересня розпочнеться справжнє місиво в Україні. Але чи так це? На це питання в коментарі УНІАН відповів астролог Влад Росс.

“З вересня для окупантів почнеться повна “м’ясорубка”. Збройні сили України почнуть в мотлох перетворювати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську і Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область”, – сказав Росс.

 

Він додав, що вже до листопада ЗСУ поженуть загарбників до їх адміністративних кордонів. За словами експерта, незабаром на нас чекає переломний момент у війні. Він відбудеться при сходженні Марса (планета війни) і Урана, коли буде чіткий переворот подій. 

“Зараз буде відбуватися неймовірна, страхітлива ситуація, а ось в серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх фронтах”, – додав астролог.

Нагадаємо, раніше астролог заявив, що восени в Україні почнеться справжній заміс.

peredplata