У Чернівцях молодь навчатимуть наданню першої домедичної допомоги

Життєво важливі знання.

У Чернівцях відбудеться тренінг з надання домедичної допомоги для учнів старших класів

Завтра, 5 серпня у Резиденції молоді розпочнеться дводенний тренінг з надання домедичної допомоги для учнів старших класів. Початок о 10:00.

На заході молодь навчиться як діагностувати стан потерпілого, надавати першу домедичну допомогу, зупиняти кровотечі з допомогою різних технік.

«Через війну жодне місто в Україні не є повністю безпечним. І обстріли цивільних місць та обʼєктів, на жаль, не рідкість. У таких умовах дуже важливо знати як надати першу домедичну допомогу, як у разі небезпеки врятувати себе чи інших. Оскільки ми працюємо з молоддю, то вирішили зосередитись саме на їх навчанні. У межах проєкту плануємо навчити 100 школярів. Якщо ж навчання буде користуватись популярністю, то в майбутньому розширимо його на більшу кількість учнів», – розповідає ініціаторка проєкту Любов Назарко.

Тренінг відбувається у межах проєкту «Вчасно». Загалом буде 4 тренінги для школярів 14-17 років. Участь безкоштовна. Щоб долучитись до наступних заходів, потрібно заповнити реєстраційну форму:

 
– 8-9 серпня: https://forms.gle/a2FS4N59rFfDMGKv6

– 18-19 серпня: https://forms.gle/AJ5ZenoDPm5uhbVD9

– 22-23 серпня: https://forms.gle/5hJSj3iyrEeG2tQw7

Проєкт «Вчасно» (вчасно надана  перша домедична допомога рятує життя) реалізується ГО «Світимо» у співпраці з МКУ «Резиденція молоді» за підтримки ЧБФ «Нова сім’я» та Альянсу громадського здоров‘я.

Контактна особа: Олена Волошенюк, 0668792084

peredplata