Хлопці прийдуть з фронту і наведуть лад і все буде інакше і краще…

Мені часто кажуть…от хлопці прийдуть з фронту і будуть задавати питання і мають на це право.
Прийдуть наведуть лад і все буде інакше і краще…
Не буде! Хлопці прийдуть з буяючим ПТСР як мінімум. Деякі прийдуть без кінцівок, деякі – прикуті до ліжка. Деякі з настільки нестабільною психікою, що ви їх боятиметесь. Деякі рятуватимуться алкоголем. Деякі підуть з сім’ї, бо не знайдуть собі місця в мирному житті. Деяки поїдуть за кордон, бо не знайдуть собі тут роботу.
Перше і нагальне, що їм потрібно – навчитися жити без війни. . Вони ще довго ходитимуть на цвинтар, в той ряд з прапорами, до своїх.
І от тут в тилу окремі вишивані патріоти та експерти всіх галузей вирішили собі, що всі негаразди мають виправляти не вони, а “хлопці”. Ми собі тут наголосуємо – хлопці прийдуть і виправлять. Ми підгодовуватимемо корупцію – хлопці прийдуть і викоренять. Ми стогнатимемо, що не такі суди, поліція, прикордонна служба, ДФС, освіта з медициною, але дальше стогону не рухнемося, бо ж – хлопці прийдуть!
Дайте спокій хлопцям.!!! Здається, давно вже час дорослішати і вчитися брати на себе відповідальність. Час зробити так, аби хлопці повернулися в нормальне суспільство, а не в таке, яке ще більше прогнило за час, поки вони клали душі і тіла на вівтар нашої з вами свободи .Обрання Зелі президентом стало прелюдією війни 2022 р.
Хто обирав такого гаранта не мав розуму, хто нині аплодує- не має серця.
Роман Дмитрович Давиденко

peredplata