Поставив вдома огорожу, бо “гарно” заробляє: військовий з Буковини відповів заздрісним односельцям

Військовий Павло Григорошкуца з Клішківців отримав звістку, про те, що його односельці поза спиною пліткують про нову огорожу на подвір’ї чоловіка. Деякі люди писали у соціальних мережах, що таке оновлення Павло зміг здійснити, бо “добре влаштувався на фронті”.

Український захисник обурився критикою односельців і попросив їх, а разом з ними й таких само людей у інших містах та селах, “не заздрити” його грошам, важко заробленим у боях.

Як можна допускати таке, навіть у думках….

Пише Григорошкуца Павло Олександрович, клішківчанин, який захищає нас з вами на передовій:

“Шановні односельчани, вчора ввечері до мене подзвонив друг, який теж на передовій, і все б нічого, та обурює те, що деякі особи, які можуть тільки язиком розказувати про своє “геройство”, починають рахувати наші зарплати, і кажуть, що я тут непогано пристроївся, бо поставив забора вдома.
Згадую ще, як ця особа колись казала: “хай ідуть вперед ті хто не служив срочної служби”, а він піде ззаду, так ось! Я пішов вперед, тільки отого гнилья я чомусь не бачу ззаду, збоку, а тільки чую те, що може там візжяти як безпомічна мамина царапинка, піджавши свій трусливий хвіст і ховається у хаті, ось такі особи, то є позор нашого села!!”

Натомість, каже Павло, ті, хто хочуть “підзаробити” – також можуть піти повоювати і спробувати, як це.

У коментарях більшість людей погоджуються зі словами воїна. Коментатори справедливо кажуть, що війна показала істинне лице багатьох осіб і, на жаль, багато тих, хто називав себе справжнім патріотом, в першу чергу утекли за кордон, навіть без жінок і дітей.

Джерело: Клішківці актуальні

peredplata