Чернівці вийшли на пікет проти московських попів

Українські люди з великою ненавистю ставляться до московського патріархату, до церкви, яка керується з Москви.

Особливо тепер під час збройної агресії росії проти України московські попи виконують роль феесбешників. Вони корегують вогонь рашистів, убивають українців, здають рашистам патріотів, роблять все для того, щоб залякувати українських людей, налаштовувати їх проти української влади, проти українських Збройних сил.

Нерідко було так, коли московські попи зачиняли церкви і не дозволяли відспівувати воїнів -героїв, які загинули на війні з росією.

Днями служба безпеки України перевірила кілька церков і монастирів на наявність  проросійської агітації, наявність зброї., а також шпигунів на території цих монастирів та церков.

У Чернівецькій області ще крім усього ворожого Україні знайшли у Миколаївській церкві вуйколюба. Секретаря єпархії застали у ліжку з молодим хористом. Гидота яка!

Чомусь багато людей ходить до церкви цілують руки навіть тому, який займався содомським гріхом. Люди Чернівців вийшли на пікет проти московських попів. Вони вимагають заборонити цю церкву в Україні.

Московські попи замкнулися за огорожею Миколаївської церкви і звідти тільки те й робили що перехрещували людей.

Сподіваємось, що обласна рада також прийме рішення про заборону московської церкви на території Чернівецької області і нехай це зробить якнайшвидше. 

peredplata