У центрі Мелітополя підірвали авто з колаборантом – мер

АВТОМОБІЛЬ ВИБУХНУВ У МЕЛІТОПОЛІ, ФОТО З TELEGRAM RT

У центрі окупованого Мелітополя Запорізької області вдень 23 грудня пролунав вибух, підірвалася машина російських загарбників.

Джерело: законний міський голова Мелітополя Іван Федоров та колаборант Володимир Рогов, який керує окупаційною адміністрацією на захоплених територіях Запорізької області

Пряма мова Федорова: “У центрі Мелітополя пролунав гучний вибух. За даними очевидців підірвано автівку, якою користувались рашисти (росіяни – ред.). Щодо пасажирів та їхнього стану інформація уточнюється!”.

Деталі: Колаборант Рогов також повідомив, що, за попередньою інформацією, о 12:13 у центрі Мелітополя на вході в парк Горького було підірвано автомобіль.

Унаслідок вибуху автомобіля “Рено Дастер” у центрі Мелітополя поранено двох людей, повідомив Рогов пізніше.

Федоров на брифінгу уточнив, що у центрі поблизу Парку Горького підірвали “Рено”, який було захоплено в офіцера поліції.

За даними мера, в авто перебував колаборант, який співпрацював із поліцією ворога і керував одним з підрозділів районної поліції.

Нагадаємо: У Мелітополі й на інших територіях окупованої частини Запорізької області діють партизани, вони намагаються підривати мости, якими окупанти возять зброю, та колаборантів.

УП, онолено

peredplata