Зеленський: З Криму вже мігрують найбільш далекоглядні щури РФ

 
СКРІН З ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ 21 БЕРЕЗНЯ

Президент Володимир Зеленський наголосив, що з окупованого Криму “почали мігрувати найбільш далекоглядні щури Росії”.

Джерело: Зеленський у відеозверненні

Пряма мова: “Ми прийдемо до такого ж результату (перемоги – ред.) і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста. 

Наша впевненість у перемозі України, наше бачення вільного майбутнього для нашої держави, український героїзм, який вразив світ, – усе це народилося саме там… У містах-героях української півночі, українського сходу, українського півдня.

У містах героїв, чий характер ані на секунду не підкорився окупанту навіть тоді, коли окупант прийшов до їхніх домівок.

Деталі: Зокрема, Зеленський нагадав, що саме 21 березня відзначається річниця перших переможних битв – в цей день минулого року

“Влада” Севастополя заявляє, що після атаки дронів по радіо закликали до евакуації з Криму

 

Так званий “губернатор” окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що після “атаки” безпілотників деякі радіостанції почали транслювати повідомлення про необхідність евакуюватись з окупованого Криму.

Джерело: Развожаєв у Telegram

Пряма мова Развожаєва: “Надходять повідомлення про перехоплення радіосигналу то однієї, то іншої радіостанцій. Поширюється інформація про евакуацію з півострова за допомогою поромних переправ та інша маячня”.

Деталі: За його словами, це не відповідає дійсності. Развожаєв попередив, що у разі реальної небезпеки – повідомлення транслюватимуть по всіх каналах одночасно.

Що було раніше: Вранці Развожаєв повідомляв, що російські військові знищили 3 безпілотники, які 22 березня атакували Чорноморський флот.

peredplata