Від милої дівчинки до вишуканої жінки: як змінилася Аліна Гросу за роки популярності і після невдалих романів

Співачка Аліна Гросу показала як змінилась протягом своєї кар’єри

Нерідко фанатам зірок надзвичайно цікаво спостерігати за тим, як змінюється їхній кумир з роками. Певні зміни в житті та кар’єрі можуть вплинути на імідж та стиль представника шоу-бізнесу. Особливо цікаво бути свідком того, як ростуть маленькі зірки, що виступають на сцені ще з пелюшок. Ймовірно у кожного було відчуття шоку, коли через декілька років після перегляду дитячого шоу, він знаходив світлини вже зовсім не малих учасників. Яскравий приклад зірки, яку всі знають ще з її дитинства — Аліна Гросу. Про те, як дівчина змінювалась протягом двадцятирічної кар’єри співачки читайте далі.

Як розпочався творчий шлях Аліни Гросу?

Все розпочалося у 1999 році, коли дівчинці було лише чотири рочки. Саме тоді її батьки зрозуміли, що маленька Аліна має справжній вокальний талант. Починати дівчинка вирішила доволі серйозно: того ж року вона знялась у кліпі на свою пісню, яка називається “Літо”. Слухачі були в захваті, адже від Аліни віяло харизмою за кілометр. Крім того, чималу роль зіграв її нестандартний стиль. Візитною карткою маленької співачки стали її афро-кучері та яскраві костюми.

Втім справжнім хітом, який знають тисячі українців, стала після “Бджілка”. Без цієї композиції не обходилось жодне дитяче свято на початку нульових.

Аліна Гросу в кліпі "Бджілка"
Аліна Гросу в кліпі “Бджілка”

Підліткові роки

Чим старше ставала молода співачка, тим дорослішими ставали її образи та репертуар. Аліна Гросу відійшла від образу маленької бешкетниці і перестала робити маленькі кучері, які так полюбили її прихильники. Дівчина стала більш елегантною та жіночною. А у вісімнадцять років співачка вирішила поекспериментувати із зачіскою й наважилась на фарбування.

Аліна Гросу в підліткові роки
Аліна Гросу в підліткові роки

А що зараз?

З часом Аліна Гросу вирішила не зупинятись в експериментах й перефарбувалась у білявку. Прикметно, що на одній із нещодавніх фотосесій дівчина вирішила зробити такі ж афро-кучері, які були її невід’ємним атрибутом на початку творчості.

Образ Аліни Гросу на фотосесії
Образ Аліни Гросу на фотосесії

Чимало фанатів підозрювали співачку в пластичних операціях. У соціальних мережах дівчини підписники неодноразово писали про те, що обличчя Аліни Гросу зроблене на хірургічному столі. Втім на всі викиди фоловерів дівчина відповіла так:

“Обговоримо, що ж там у мене змінилося? І яка до чорта була проведена пластика? Обожнюю людей, яким здається, що раніше я краще виглядала. Завдяки вам я знаю, якщо знов стану пиріжком – мене хтось все одно любитиме”, – заявила Аліна Гросу.

Так, чи інакше, але дівчина виглядає прекрасно попри всі дорікання.

https://sensatsiya.com/shou-biznes/foto-ta-video/63896-vid-myloi-divchynky-do-vyshukanoi-jinky-yak-zminylasya-alina-grosu-za-roky-populyarnosti-i-pislya-nevdalyh-romaniv/?fbclid=IwAR2iu-yBhQFhtIyMZCBWOtvaVReWAY3qMCxFbIBWBQYhhA8igFZB-r4AXKw

peredplata