Під Дебальцеве українські військові знищили елітний підрозділ морпіхів РФ

Атаки террорстов на блокпости українських військових були успішно відбиті. Противнику не вдалося взяти Дебальцеве в котел. Як повідомляє \”ДТ\” за інформацією 11-го батальйону, силами АТО було знищено елітний підрозділ морської піхоти Росії.

За інформацією прес-офіцера штабу АТО, \”минуло три штурму позицій українських військових. Навколо Дебальцеве складна ситуація, – говорить він.

За словами Андрія Бойка, командира роти \”Ятрань\” 17-го батальйону територіальної оборони, противник не припиняє вогонь по наших позиціях. Змушені відкривати вогонь у відповідь, щоправда, з потрійними узгодженнями\”, – говорить він.

Командування групи, яке обороняє Дебальцеве, допускає, що вогонь по українських позиціях можуть вести угруповання непідконтрольні керівництву ДНР.

За даними української розвідки, диверсанти з боку намагаються вивчити облаштування українських блокпостів, кількість і характер техніки і живої сили.

\”Продовжують працювати снайпери, пробують підходити до нас їх розвідники. Працюють диверсійні групи. Ми ідентифікували одну з них\”, стверджує командир роти розвідки 59-го розвідувального батальйону \”Птах\”.

peredplata