Бойовики не дотримуються \”режиму тиші\”: По всій лінії протистояння триває стрілянина

Бойовики не дотримуються "режиму тиші": По всій лінії протистояння триває стрілянина Не зважаючи на продовження \”режиму тиші\”, в зоні бойових дій на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують відкривати вогонь, у тому числі проводячи тривалі обстріли

Про це на своїй сторінці у \”Фейсбуці\” розповів координатор групи \”Інформаційний спротив\” Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Так, упродовж останньої доби в районі населеного пункту Мар\’їнка обстріли з боку супротивника тривали кілька годин (обстріли велися зі стрілецької зброї і зенітних установок ЗУ-23-2). Південніше від населеного пункту Авдіївка стрілянина з боку супротивника тривала близько 1 години (обстріл вівся із стрілецької зброї і мінометів). Менш тривалі обстріли зафіксовані і на інших ділянках по лінії протистояння на Донбасі.

У районі населеного пункту Нікішине зафіксовано відхід підрозділів російсько-терористичних військ від лінії зіткнення з українськими військами. В даному районі метою тривалих бойових дій з боку супротивника було знищення опорного пункту українських військ і витіснення наших підрозділів з даного району. За словами представників командування так званих \”Козачих\” формувань, українськими військами в даному районі оборона організована досить ефективно, що не дозволяє виконати поставлене перед бойовиками задачу.

peredplata