Вище керівництво України боїться перемоги. Це падальники, що збагачуються на розпаді – Арестович

Вище керівництво України боїться перемоги. Це падальники, що збагачуються на розпаді - АрестовичНаше політичне керівництво не хоче перемагати, оскільки не знає, що з тією перемогою робити. Їм краще, щоб все розвалювалось, бо так легше красти. Цю думку озвучив на радіо Ера ФМ військовий експерт Олексій Арестович. Ціллю війни не може бути просто мир, при якому не стріляють.

Ціллю війни, згідно з військовою теорією, є мир, який кращий довоєнного миру. Тільки задля цього є сенс воювати.

Ми не воюємо тому, що військово-політичне керівництво не хоче воювати. Вони звикли заробляти гроші в ситуації розпаду, коли все погано. Вони – падальники. Вони бояться перемоги, бо не знають, що робити з перемогою, каже експерт.

Вище військово-політичне керівництво України перемагати не хоче, бо боїться перемоги. Наша владна верхівка не хоче, щоб Україна була суспільством переможців.

Суспільство переможців – це люди, які повірили в себе і можуть поставити їм питання про вартість комунальних послуг, про 10 нових податків, про ситуацію в країні, про те, куди ми рухаємося, чому не покарані винуватці трагедії на Майдані.

Війна – це змагання за виграш у просторі й часі і вміння випереджати противника у просторі й часі.

Війна – це також і підтримка союзників у боротьбі проти спільного ворога.

Олексій Арестович розповів, як українцям треба воювати. А хорватський досвід нам не допоможе, бо у нас нема таких керівників, які були у Хорватії.

Він також припустив, що Росія спробує знову напасти на Україну навесні.

За даними розвідки, 65% бойовиків і російських найманців знаходяться там, де нема мирних жителів. Тобто можна нанести точковий удар і за півгодини вирішити половину проблем Донбасу.

Президент та його оточення ніколи не приймуть такого рішення. Вони швидше дозволять бойовикам нанести удар по нам, вважає Арестович.

Він згадав, що в серпні росіяни намагалися вдертися до України одночасно по двох напрямках – Іловайському і Луганському. Зараз ми згадуємо тільки про трагедію під Іловайськом. Але під Луганськом українці одержали перемогу, і про це чомусь ніхто не згадує.

Порошенко та його оточення наживається на крові, каже Олексій Арестович. Він, як і всі попередні президенти України торгує українською геополітикою.

peredplata