\”Кіборги\” відтіснили бойовиків на 3 км

Найгарячішою точкою в зоні антитерористичної операції залишається Донецький аеропорт. Російські війська обстрілюють і позиції українських силовиків довкола летовища – в районі Пісків, Авдіївки, Тоненького. Наша артилерія не мовчить – дає ворогу відсіч. Об\’єкти, які раніше зайняли \”кіборги\”, залишаються під їхнім контролем.

Ситуація непроста і в житлових кварталах Донецька – бойовики продовжують їх обстрілювати. За попередні три доби в шахтарській столиці загинуло вісім городян, 29 поранені.

Загалом за добу російсько-терористичні війська 102 рази обстрілювали позиції сил АТО та населені пункти. За ніч вогонь відкривали 49 разів. На Луганщині ворог також цинічно обстрілює житлові квартали.

Наші армійці кажуть, терористи ведуть політику випаленої землі. Знищують не лише інфраструктуру, а й населення Донбасу. Найбільше постраждав населений пункт Кримське – чотири рази його обстрілювали з \”Градів\”, двічі – з мінометів.

Під вогнем бойовиків Верхня та Нижня Вільхова.

\”Прошла информация, что русские отказываются ехать в аэропорт воевать, два автобуса и машина уходила в сторону России. Один блокпост остался, двоих вытеснили. Ребята в этот момент начали вызывать артиллерию уже на себя. Наши продвинулись на очень вперед от терминала, километра два-три в сторону Донецка. Оттесняем\”, – говорить боєць АТО. // ICTV

peredplata