Бойовики накопичують важке озброєння і боєприпаси відразу на декількох ділянках зони АТО

Бойовики накопичують важке озброєння і боєприпаси відразу на декількох ділянках зони АТОНа південь від Донецька в смузі Степове-Гранітне, в районі Докучаєвська, Ясинуватої, Іловайська і на Алчевсько-Стахановській ділянці бойовики продовжують ущільнювати бойові порядки і перекидати підкріплення.

Про це повідомляє керівник «Інформаційного спротиву», народний депутат Дмитро Тимчук на Facebook.

«За останні 2 доби зафіксовано прибуття в район смуги Степове-Гранітне 3-х великих конвоїв постачання – всього до 40 вантажних автомобілів, а також 24 одиниці бойової техніки (включаючи 8 од. САУ 2С1 «Гвоздика» і 2С3 «Акація» у складі двох вогневих підрозділів, 5 танків, 7 ББМ, а також спеціальні машини, включаючи командно-штабні машини (КШМ), а також рухомий пункт розвідки і керування підрозділів ППО тактичної ланки)», – пише Тимчук.

За його інформацією, зміцнюються позиції артгрупи в районі н. п. Докучаєвськ. В районі н. п. Ясинувата відзначається зосередження тактичної групи російсько-терористичних військ, що має у своєму складі як мінімум 30 одиниць бойової броньованої техніки (з них не менше 12 танків).

«Зафіксовано прибуття в Іловайськ з території Росії чергового ешелону з боєприпасами для терористичних формувань «ДНР»», – повідомляє Тимчук.

Крім того, за його даними, активно триває процес відновлення боєздатності формувань військ бойовиків на Алчевсько-Стахановській ділянці. З цією метою через Краснодон та Красний Луч йде активне перекидання додаткових резервів.

Джерело

peredplata