Українські партизани здійснили вдалу диверсію поблизу Слов’яносербська

Знищено важливий військовий об’єкт окупантів. До рук українських диверсантів потрапила важлива здобич. До того як ворог встиг оговтатися і надіслати карателів, українці відступили на підконтрольну нашим територію.

Село Жовте розташоване на березі Сіверського Доця, що розділяю позиції супротивників. Карта GoogleMap Акція відбулася поблизу села Жовте (Слов’яносербський район Луганської області). Село розташовано на березі Сіверського Доця, що розділяю позиції супротивників. За даними informator.lg загін, що пішов у рейд нараховував близько 25 осіб, повідомляють Патріоти України.

Диверсанти знищили 7 і поранили 10 російських загарбників. Нападникам вдалося захопити карти, апаратуру радіоелектронної боротьби і придушення, а також зброю. Заради оперативних карт та засобів радіовійни схоже і провадиляся операція. Гіркий досвід боїв під донецьким аеропортом свідчить, що знешкодчення засобів радіовійни вкрай важливо для успішної оборони. Адже супротивний на час генеральних наступів таким чином майже повністю зриває передачу даних та кооординацію зусиль українців.

Розташування “об’єкта” Міноборони Росії саме у Жовтому, давало можливість однаково добре підтримувати наступ як на Щастя так і на Слов’яносербськ. Втрат серед української ДРГ немає. «Діяли швидко, блискавичний удар і моментальний відхід», – охарактеризував їх дії джерело.
Джерело: http://patrioty.org.ua/ukrayinski-partizani-zdiysnili-vdalu-diversiyu-poblizu-slov-yanoserbska/

peredplata