Блокада Криму: активісти припинили подачу електрики на півострів та чекають на атаку спецназу

Блокада Криму: активісти припинили подачу електрики на півострів та чекають на атаку спецназу

Наразі активісти блокують ремонтні роботи на пошкодженій лінії. Крим без електрики.

Два дні тому невідомі особи пошкодили лінію електропередач неподалік від Чонгара, яка постачає електроенергію до Криму. Про це на своїй сторінці в соцмережах пише кримська активістка і журналістка Ліза Богуцька, передають Патріоти України. Вона зазначила, що пошкоджена лінія – це лінія Мелітополь-Джанкой-Сімферополь.

Активісти, які проводять блокаду Криму, помітили, що пошкоджені лінії почали відновлювати і вирушили блокувати ремонтні роботи. Якщо хтось намагається виявляти протест діям активістів, вони просто запитують, наскільки високоморально постачати електрику окупантам. На даний момент кіловати, що прямували по цій лінії, перекинуті на інші, через Чаплинку, так що особливих незручностей окупанти не відчули. Однак якщо найближчим часом російська влада не почне виконувати вимоги блокадників, то енергетичний ступор настане сам собою.

Також, Богуцька повідомила, що є інформація про направленому спецназі, покликаному розігнати блокаду, і попередила, що так просто це не вдасться.
Джерело: http://patrioty.org.ua/blokada-krimu-aktivisti-pripinili-podachu-elektriki-na-pivostriv-ta-chekayut-na-ataku-spetsnazu-bogutska/

peredplata