На Майдані Незалежності завтра відбудеться прощання із сімома бійцями АТО, які загинули під час штурму Авдіївки

На Майдані Незалежності завтра відбудеться прощання із сімома бійцями АТО, які загинули під час штурму АвдіївкиПро це в ефірі телеканалу \”112 Україна\” повідомила прес-офіцер 72-ї ОМБР ВСУ Олена Мокренчук.

\”Нагадуємо, що завтра на Майдані відбудеться прощання з нашими героями, які загинули під час штурму бойовиків Авдіївки. Ті, що ми знаємо, четверо загинули 29 січня під час першого штурму, і ще троє, які загинули 30 січня під час другого штурму. Загалом 7. Завтра на Майдані об 11:00 відбудеться прощання з ними\”, – заявила Мокренчук.

Як відомо, зараз в Авдіївці під Донецьком дуже напружена ситуація. Вранці 29 січня бойовики зробили спробу штурму авдіївської промзони. За даними штабу АТО, вони розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів, а згодом – штурм з метою відтіснити українські підрозділи. Сили АТО відбили атаку бойовиків, їм також вдалося захопити опорний пункт противника. Зараз бойові дії тривають.

В Авдіївці оголосили режим НС у зв\’язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрозою гуманітарної катастрофи в цьому населеному пункті. Унаслідок обстрілу є поранені серед мирних жителів. Місто залишилося без води, електрики і тепла. Президент Петро Порошенко перервав візит до Німеччини і доручив скликати екстрене засідання Тристоронньої контактної групи.

peredplata