“30 квітня ми завершуємо АТО…”: Міністр оборони України зробив приголомшливе зізнання

“30 квітня ми завершуємо АТО…”: Міністр оборони України зробив приголомшливе зізнання

Степан Полторак зізнався, що завершення антитерористичної операції планується вже через тиждень, передає Корупція.Інфо.

Міністр оборони заявив, що вже 30 числа на Донеччині розпочнеться нова операція “Об’єднаних сил”. Чиновник додав, що міністерство вже почало підготовку військових підрозділів до зміненого формату. Відбуваються ротації і передислокація військ.

“30 квітня ми завершуємо проведення АТО і переходимо до проведення операції Об’єднаних сил на чолі з командувачем і Об’єднаним штабом”. “Були проведені навчання і буквально зараз здійснюється передислокація органів військового управління, заміна частин і підрозділів, реструктуризація військових частин і їх заміна”, – сказав міністр.

Нагадаємо, що нового командувача вже призначив Президент України – ним виявився Сергій Наєв. Він буде не тільки займатися управлінням, координацією, підготовкою збройних сил України, а й СБУ, поліції і Нацгвардії.

“Я бачив його на фронті, в АТО. Переконаний, що його рівень підготовки і досвід … дозволять йому якісно і відповідально управляти силами і засобами ВСУ, інших військових формувань у відсічі і стримуванні російської агресії проти України”, – заявив Петро Порошенко після підписання указу про призначення.

peredplata